• spanduk
  • spanduk

PERSIAPAN PROCAINE & PROCAINE HCL

Procaine basis

CAS: 59-46-1
Penampilan: bubuk kristal putih
Titik lebur (titik didih): 59 ~ 62 ℃
Rumus molekul: c13h2on2o2
Bobot molekul: 236.31

warta (2)

Procaine hcl

CAS: 51-05-8
Penampilan: kristal putih utawa bubuk kristal
Titik lebur (titik didih): 154 ℃ ~ 157 ℃
Rumus molekul: c13h21cln2o2
Bobot molekul: 272.77

warta (1)

Ing labu gulu 250ml kanthi pengaduk lan termometer, larutan nitrokain kanthi pH 4.0-4.2 ditambahake.Ing aduk lengkap, bubuk wesi aktif ditambahake ing 25 ℃ kaping pirang-pirang.Sawise nambah, suhu reaksi mundhak kanthi otomatis lan njaga 40-45 ℃.Wektu reaksi yaiku 2 jam.Sawise filtrasi, residu panyaring dikumbah kaping pindho kanthi banyu sithik, larutan cuci digabungake karo filtrat, diasam nganti pH 5 kanthi asam hidroklorat encer (10%), lan larutan natrium sulfida jenuh ditambahake ing pH 7,8- 8.0 kanggo precipitate uyah wesi ing solusi reaksi.Filtrat wis acidified kanggo ph6 karo jumlah cilik saka asam klorida encer, lan banjur digawe panas ing 50-60 ℃ kanggo 10 menit karo jumlah cilik saka karbon aktif.Sisa panyaring dikumbah sepisan nganggo banyu sithik, larutan cuci digabungake karo filtrat, didinginkan nganti ngisor 10 ℃, lan alkalin karo 20% NaOH nganti procaine rampung dipisahake (pH 9.5-10.5).Filter, wisuh kaping pindho, penet lan saluran kanggo uyah mbentuk (procaine hcl)
produk hot selling:
procaine lidocaine benzocaine Dimethocaine Simpenan seger, Njamin pangiriman.
Njamin pangiriman
bubuk pmk
443998-65-0
2079878-75-2 Ketoclomazone
705-60-2 p2np
288573-56-8
28578-16-7
20320-59-6 cairan / 25547-51-7 wangun bubuk
79099-07-3
5451-09-2
Phenacetin 62-44-2 bubuk / kristal cilik putih rong jinis

Dimethocaine
benzocaine
lidocaine
tetracaine hcl
procaine
serpihan asam borat / potongan
N-metilformamida 123-39-7/NMF
4-Metilpropiofenon 5337-93-9
49851-31-2
1-fenil-1-pentanone 1009-14-9
236117-38-7 2-IODO-1-P-TOLYL- PROPAN-1-SIJI
1451-82-7 2-bromo-4-metilpropiofenon
CAS 139755-83-2 Sildenafil
CAS 148553-50-8 pregabalin
CAS 171596-29-5 Tadalafil
CAS 16595-80-5 Levamisole HCL
CAS 5086-74-8 Tetramisole HCL
CAS 171596-29-5 Tadalafil
CAS 16595-80-5 Levamisole HCL
CAS 5086-74-8 Tetramisole HCL

 

 


Wektu kirim: Nov-05-2022