• spanduk
  • spanduk

Pabrik Xylazine Crystals Xylazine Powder CAS 7361-61-7

Pabrik Xylazine Crystals Xylazine Powder CAS 7361-61-7

Katrangan singkat:

Jeneng umum: Xylazine

Nomer CAS:7361-61-7

Bobot Molekul: 220.334

Kapadhetan: 1,2 ± 0,1 g / cm3

Titik didih: 334,2 ± 52,0 ° C ing 760 mmHg

Formula Molekul: C12H16N2S

Titik lebur: 140ºC

Titik nyala: 155.9±30.7 °C


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Deskripsi Produk

ITEM saka TES
STANDAR
ASILE ANALISIS
Penampilan
Bubuk kristal putih nganti meh putih
Bubuk kristal meh putih
Identifikasi
A: panyerepan infrared
B: panyerepan ultraviolet
C: Identifikasi kromatografi lapisan tipis
Selaras
Selaras
Selaras
Mundhut pangatusan
NMT 0,50%
0,31%
Rentang lebur
136 -142
/
Logam abot
NMT 20 ppm
<20 ppm
Sisa ing ignition
NMT 0,10%
0,05%
3-Amino-1-propanol
NMT 0,50%
0,18%
Aseton
NMT 0,020%
Negatif
Isopropil alkohol
NMT 0,20%
Negatif
Kemurnian kromatografi
Total pengotor: NMT1,00% Kotoran tunggal: NMT0,50%
Selaras
Selaras
Assay
Ora kurang saka 98,00% lan ora luwih saka 102,00%
99,64%

Deskripsi Perusahaan

Hebei Miaoou Technology Co., LTD iku sawijining perusahaan utamané melu ing pharmaceuticals kualitas dhuwur, kimia tetanèn pharmaceutical intermediet lan produk related liyane riset lan pangembangan lan dodolan kanggo integrasi Enterprises dhuwur-tech.Analisis peralatan tes, perusahaan kita duwe sistem pendukung sing maju lan lengkap, nggawe sintesis kimia maju kanthi cepet bisa nyukupi tes sing ditrapake kanggo produksi industri syarat lan seriasi.Yen sampeyan nggoleki supplier sing bisa dipercaya, kita minangka pilihan sing sampurna.We are a pabrik dumunung ing China.Provide door to door service.Kita duwe pengiriman dhewe sing profesional banget ing reresik khusus, sampeyan ora perlu nindakake apa-apa.

Kita wis melu perdagangan ekspor kimia sajrone pirang-pirang dekade lan duwe pengalaman sing sugih.kita duwe forwarder profesional lan saluran transportasi, kaya UPS, DHL, Pos utawa Fedex.
Kirim metu sanalika sawise pembayaran, nyedhiyani nomer nelusuri ing 3 dina, 7-15 dina bisa nampa barang.

Hubungi mea kanthi cepet lan aku bakal menehi katrangan liyane:

WhatsApp / WeChat: + 8615832133118

Wickr: anne0123

Packing & Pengiriman

Rincian kemasan: 1kg / tas

Delivery Detail: Paket bisa dikirim metu ing 1-3 bisnis dina sawise pembayaran, lan banjur nyedhiyani nomer nelusuri, lan 7-15 dina bisa nampa barang. Mangga hubungi meas sanalika bisa lan aku bakal menehi rincian WhatsApp / WeChat: + 8615832133118 Wickr: anne0123

pangiriman

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kajaba iku, sampeyan bisa hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane

    Q1: Aku bisa njaluk sawetara conto?

    A: Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis, nanging biaya pengiriman kudu dibayar dening para pelanggan.

    Q2: Carane miwiti pesenan utawa nggawe pembayaran?

    A: Invoice Proforma bakal dikirim dhisik sawise konfirmasi pesenan, dilampirake informasi bank kita.Pembayaran kanthi T / T, Western Unionor Paypal utawa Escrow (Alibaba).

    Q3: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

    A: Sampeyan bisa njaluk conto gratis kanggo sawetara produk, sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman ngatur kurir menyang kita lan njupuk conto.Sampeyan bisa ngirim spesifikasi produk lan panjaluk, kita bakal nggawe produk miturut panjaluk sampeyan.

    Q4: Apa MOQ sampeyan?

    A: MOQ kita 1kg.Nanging biasane kita nampa jumlah kurang kayata 100g ing conditionthat biaya sampel 100% mbayar.

    Q5: Kepiye babagan wektu pangiriman?

    A: Delivery lead time: About 1-3 dina sawise pembayaran dikonfirmasi.(Liburan Cina ora kalebu)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita