• spanduk
  • spanduk

Pabrik 99% Purity White Powder CAS 62-44-2 Phenacetin

Pabrik 99% Purity White Powder CAS 62-44-2 Phenacetin

Katrangan singkat:

Titik didih: 323,6±44,0 °C ing 760 mmHg

Titik lebur: 133-136 °C (lit.)

Rumus molekul: C10H13NO2

Bobot molekul: 179.216 Titik nyala: 149.5±28.4 °C

Kualitas sing tepat: 179.094635

PSA: 38.33000

DAFTAR PUSTAKA: 2.01

Penampilan: bubuk kristal putih

tekanan uap: 0,0 ± 0,7 mmHg ing 25 ° C

 

MOQ: 100 g

Paket: packing konvensional utawa minangka requirments Panjenengan

Merk: MIAOOU

Syarat pembayaran: T / T, Bitcoin, western union, Paypal lan liya-liyane

Cara pengiriman: Kanthi udhara utawa segara


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng umum Phenacetin
Nomer CAS 62-44-2 Bobot Molekul 179.216
Kapadhetan 1,0±0,1 g/cm3 Titik didih 323.6±44.0 °C ing 760 mmHg
Formula Molekul C10H13NO2 Titik Lebur 133-136 °C (cahya)

Deskripsi Perusahaan

Hebei Miaoou Technology Co., LTD iku sawijining perusahaan utamané melu ing pharmaceuticals kualitas dhuwur, kimia tetanèn pharmaceutical intermediet lan produk related liyane riset lan pangembangan lan dodolan kanggo integrasi Enterprises dhuwur-tech.Analisis peralatan tes, perusahaan kita duwe sistem pendukung sing maju lan lengkap, nggawe sintesis kimia maju kanthi cepet bisa nyukupi tes sing ditrapake kanggo produksi industri syarat lan seriasi.Yen sampeyan nggoleki supplier sing bisa dipercaya, kita minangka pilihan sing sampurna.We are a pabrik dumunung ing China.Provide door to door service.Kita duwe pengiriman dhewe sing profesional banget ing reresik khusus, sampeyan ora perlu nindakake apa-apa.

Kita wis melu perdagangan ekspor kimia sajrone pirang-pirang dekade lan duwe pengalaman sing sugih.kita duwe forwarder profesional lan saluran transportasi, kaya UPS, DHL, Pos utawa Fedex.
Kirim metu sanalika sawise pembayaran, nyedhiyani nomer nelusuri ing 3 dina, 7-15 dina bisa nampa barang.

Hubungi mea kanthi cepet lan aku bakal menehi katrangan liyane:

Whatsapp/WeChat: +8615832133118

Wickr: anne0123

Packing & Pengiriman

Detail Kemasan 0.5kgs/Al-foil bag1.0kgs/Al-foil bag2.0kgs/Al-foil bag5.0kgs/Al-foil bag25.0kgs/drumor ing request pelanggan.
Lumbung Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi apik, adoh saka kelembapan
Urip beting 2 taun yen disegel lan simpen adoh saka sinar srengenge langsung.
Rincian Pangiriman ing 3 dina sawise njaluk pembayaran
TRANS

Kaluwihan

Sertifikasi ISO 9001
layanan sawise-sales apik
teknologi produk diwasa lan pengalaman transportasi

Pangiriman

Kita duwe transportasi baris khusus, utawa kita bisa menehi kanggo forwarder Panjenengan Transportasi baris khusus kita kanggo mesthekake pangiriman aman kanggo lokasi ditetepake, bisa bebas bea cukai (FedEx/EMS/UPS/DHL/TNT)

pambayaran

t/t, paypal, jaminan perdagangan alibaba, western union, bitcoin... Kabeh cara ditrima anggere trep kanggo sampeyan (Kita ora nampa L/C lan D/P sak coronavirus)

Paket

Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake. (1kg / 25kgs / 160kgs / 200kgs)

Layanan Kita

Pre-Dodolan

1.reply pas wektune We nyuplai saka Simpenan lan bisa ngirim barang kanggo sampeyan ing wektu
2. ngunjungi pabrik Kita bisa nuduhake sampeyan ing sekitar pabrik produksi kita
3.sample layanan Sampeyan bisa njaluk sampel produk sing arep tuku

Sawise-Dodolan

1.pangiriman safety Yen ana masalah ing transit, perusahaan kita bakal nggawe
2. jaminan kualitas Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo laporan test prodhuk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kajaba iku, sampeyan bisa hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan liyane

    Q1: Aku bisa njaluk sawetara conto?

    A: Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis, nanging biaya pengiriman kudu dibayar dening para pelanggan.

    Q2: Carane miwiti pesenan utawa nggawe pembayaran?

    A: Invoice Proforma bakal dikirim dhisik sawise konfirmasi pesenan, dilampirake informasi bank kita.Pembayaran kanthi T / T, Western Unionor Paypal utawa Escrow (Alibaba).

    Q3: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

    A: Sampeyan bisa njaluk conto gratis kanggo sawetara produk, sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman ngatur kurir menyang kita lan njupuk conto.Sampeyan bisa ngirim spesifikasi produk lan panjaluk, kita bakal nggawe produk miturut panjaluk sampeyan.

    Q4: Apa MOQ sampeyan?

    A: MOQ kita 1kg.Nanging biasane kita nampa jumlah kurang kayata 100g ing conditionthat biaya sampel 100% mbayar.

    Q5: Kepiye babagan wektu pangiriman?

    A: Delivery lead time: About 1-3 dina sawise pembayaran dikonfirmasi.(Liburan Cina ora kalebu)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita