• spanduk
  • spanduk

Babagan awake dhewe

Hebei Miaoou Technology Co., Ltd.

babagan_img

Hebei Miaoou Technology Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan riset lan teknologi canggih sing paling dinamis.

Saiki kita duwe sawetara intermediet API & Pharmaceutical sing paling lengkap.Kita fokus ing nindakake markts forign lan lan produk kita adol kanthi apik ing pirang-pirang negara, kayata AS, Walanda, Polandia, Kanada, Inggris, Italia, Columbia lan liya-liyane.

Kita uga duwe bisnis sintesis khusus saka macem-macem senyawa organik minangka tambahan.Kita bisa sintesis meh kabeh bahan kimia.Senyawa bisa dipesen ing skala saka miligram nganti ton.Sugeng rawuh ing tuku saran pelanggan anyar lan lawas.

LAYANAN KAMI

babagan_img
Perusahaan Miaoou

PRE-SALES

Reply pas wektune We nyuplai saka Simpenan lan bisa ngirim barang kanggo sampeyan ing wektu

Ngunjungi pabrik Kita bisa nuduhake sampeyan babagan pabrik produksi kita

Layanan Sample Sampeyan bisa njaluk sampel produk sing pengin sampeyan tuku

sawise-sales

Pangiriman safety Yen ana masalah nalika transit, perusahaan kita bakal ngrampungake

Jaminan kualitas Kita bisa menehi sampeyan laporan tes produk

PABRIK KITA

babagan_img
perusahaan

LAYANAN KAMI

5d9d2217

PRODUK

Kita bisa nyedhiyakake rega sing kompetitif lan produk berkualitas tinggi. Kita minangka perusahaan kimia sing komprehensif sing darmabakti kanggo bahan kimia sing apik.

519b4866

KEMASAN

Pengepakan produk bisa dikemas miturut panyuwunan pelanggan.Sampeyan olèh takon.

45c8fc00

LOGISTIK

Kita nawakake layanan logistik khusus kalebu deklarasi ekspor, reresik pabean lan saben rincian sajrone kiriman.Iki ndadekake kita bisa nawakake layanan siji-mandeg saka pesenan menyang produk sing diangkut menyang tangan sampeyan.

e1d965d2

SYARAT-SYARAT PEMBAYARAN

Kita nampa macem-macem syarat pembayaran lan duwe jaminan kredit dhuwur. Disaranake sampeyan nggunakake Asuransi Kredit Alibaba kanggo nggawe pesenan.

COMPANY HONOR lan SERTIFIKAT

babagan_img