PRODUK HOT-SALE

Quality First, Safety Dijamin

  • Pabrik Xylazine Crystals Xylazine Powder CAS 7361-61-7

    Pabrik Xylazine Kristal Xylazine Powder CAS 7...

    Katrangan Produk ITEM TES STANDAR ASILE ANALISIS Penampilan Putih nganti meh putih bubuk kristal Meh putih bubuk kristal Identifikasi A: Penyerapan inframerah B: Penyerapan ultraviolet C: Identifikasi kromatografi lapisan tipis Selaras Selaras Mundhut pangatusan NMT 0.51% Kisaran lebur 0.36% -142 / Logam berat NMT 20ppm <20ppm Sisa ing...

  • 4-piperidone hcl bubuk CAS 40064-34-4 / 4,4-piperidinediol hidroklorida

    4-piperidone hcl bubuk CAS 40064-34-4 / 4,4-pi...

    Katrangan Produk Titik Didih 175,1ºC ing 760 mmHg Titik Lebur 97-99 °C Formula Molekul C5H12ClNO2 Bobot Molekul 153,607 Titik Nyala 84,6ºC Massa Persis 153,055649 PSA 52.49018 Teknologi Panyimpenan 52.49000 LogP. LTD minangka perusahaan sing utamane melu obat-obatan berkualitas tinggi, kimia pertanian ...

  • Pabrik 99% Purity White Powder CAS 62-44-2 Phenacetin

    Pabrik 99% Purity White Powder CAS 62-44-2 Phe...

    Katrangan Produk Jeneng Umum Phenacetin Nomer CAS 62-44-2 Bobot Molekul 179,216 Kapadhetan 1,0±0,1 g/cm3 Titik didih 323,6±44,0 °C ing 760 mmHg Formula Molekul C10H13NO2 Titik Lebur 133-136 °C Katrangan Perusahaan Technology Co., LTD minangka perusahaan sing utamané melu ing farmasi kualitas dhuwur, bahan kimia tetanèn pharmaceutical intermediet...

  • Pabrik CAS 51-05-8 Procaine Hydrochloride karo Simpenan

    Pabrik CAS 51-05-8 Procaine Hydrochloride karo...

    Katrangan Produk Item Tes Spesifikasi Asil Tes Penampilan Kristal putih utawa bubuk kristal putih Selaras Identifikasi A\B\E.Katon reaksi positif Titik lebur 154degree~158degree 154degree~157degree Acidity PH 5.0~6.5 PH=5.9 Katon solusi Bening lan ora ana warna Konform Mundhut nalika pangatusan ≤0.5% 0.07% Logam abot ≤0.0005% Related...

  • Pabrik BMK CAS 5413-05-8 Ethyl 3-Oxo-4-Phenylbutanoate

    Pabrik BMK CAS 5413-05-8 Ethyl 3-Oxo-4-Phenylb...

    Deskripsi Produk Bmk powder Bmk Oil Holland Poland Jerman ing saham, rega murah CAS 5449-12-7 / CAS 5413-05-8 / CAS 20320-59-6 Kapadhetan 1.28g/cm3 Titik didih 334.3ºC ing 760 mmHg Formula Molekul C10H10 Bobot 201.17400 Titik Nyala 136.7ºC Massa Persis 201.05300 PSA 49.83000 LogP 1.60120 Indeks Refraksi 1.575 Katrangan Perusahaan Hebei Miaoou...

  • Kualitas Tinggi Tert-Butyl 4-(4-Fluoroanilino)Piperidine-1-Carboxylate Cas 288573-56-8 ing Simpenan

    Pipa Tert-Butyl 4-(4-Fluoroanilino) Kualitas Tinggi...

    Katrangan Produk Jeneng Umum tert-butil 4-(4-fluoroanilino)piperidine-1-karboksilat Nomer CAS 288573-56-8 Bobot Molekuler 294.36400 Formula Molekul C16H23FN2O2 Massa Persis 294.17400 PSA004.00007 Teknologi Log Perusahaan Co. perusahaan utamané melu ing pharmaceuticals kualitas dhuwur, kimia tetanèn pharmaceutical interm ...

  • GROSIR CAS 125541-22-2 1-N-BOC-4- (FENILAMINO) BEDAK MENTAH PIPERIDINE ING SAHAM

    GROSIR CAS 125541-22-2 1-N-BOC-4- (FENILAMI...

    Katrangan Produk Jeneng Umum tert-Butyl 4-anilinopiperidine-1-karboksilat Nomer CAS 125541-22-2 Bobot Molekul 276,374 Kapadhetan 1,1±0,1 g/cm3 Titik Didih 400,6±38,0 °C ing 760 mmHg 16ºC Formula Molekul 16ºC Titik 196.1±26.8 °C Massa Persis 276.183777 PSA 41.57000 LogP 2.71 Tekanan Uap 0.0±0.9 mmHg ing 25°C Indeks R...

  • Pabrik 1-(Benzyloxycarbonyl)-4-piperidinone CAS 19099-93-5 ing Simpenan

    Pabrik 1-(Benzyloxycarbonyl)-4-piperidinone CA...

    Katrangan Produk Jeneng Umum 1-(Benzyloxycarbonyl)-4-piperidinone CAS Number 19099-93-5 Bobot Molekul 233,263 Kapadhetan 1,2±0,1 g/cm3 Titik didih 384,1±42,0 °C ing 760 mmHg Titik Formula Molekul NO C13°C Deskripsi Perusahaan Hebei Miaoou Technology Co., LTD minangka perusahaan sing utamane melu obat-obatan berkualitas tinggi, bahan kimia pertanian ...

  • produk

    produk

    Kita bisa nyedhiyakake rega sing kompetitif lan produk berkualitas tinggi. Kita minangka perusahaan kimia sing komprehensif sing darmabakti kanggo bahan kimia sing apik.

  • Kemasan

    Kemasan

    Pengepakan produk bisa dikemas miturut panyuwunan pelanggan.Sampeyan olèh takon.

  • Logistik

    Logistik

    Kita nawakake layanan logistik khusus kalebu deklarasi ekspor, reresik pabean lan saben rincian sajrone kiriman.Iki ndadekake kita bisa nawakake layanan siji-mandeg saka pesenan menyang produk sing diangkut menyang tangan sampeyan.

  • pambayaran

    pambayaran

    Kita nampa macem-macem syarat pembayaran lan kita duwe jaminan kredit dhuwur.Disaranake sampeyan nggunakake asuransi kredit alibaba kanggo nggawe pesenan.

PENGEMBANGAN PERUSAHAAN

Ayo kita njupuk pembangunan kita menyang tingkat sing luwih dhuwur

  • CAS 102-97-6 N-Isopropylbenzylamine produk

    CLEAR SANGAT KUNING CAIR KUNING Jeneng: N-Isopropylbenzylamine Bobot molekul: 149,237 Formula: C10H15N Sinonim: Benzenemethanamine, N- (1-methylethyl)-;Benzenemethanamine, N-(1-methylethyl)-;Benzylamine, N-isopropil-;Benzilisopropylamine;EINECS 203-067-6;Isopropilbenzylamin...

  • PERSIAPAN PROCAINE & PROCAINE HCL

    Procaine base CAS: 59-46-1 Penampilan: bubuk kristal putih Titik lebur (titik didih): 59 ~ 62 ℃ Rumus molekul: c13h2on2o2 Bobot molekul: 236,31 Procaine hcl CAS: 51-05-8 Penampilan: kristal putih utawa bubuk kristal leleh titik (titik didih): 154 ℃ ~ 157 ℃ rumus molekul...